gallery/sivo

Частен университет в Сърбия предлага

колежанска диплома за DJ

https://ravetogether.bg/wp-content/uploads/2018/07/Dipl.za-Dj-1024x482

Има много уважавани музикални училища по цял свят, които преподават музикално продуцентство и djing, а студентите им получават най-вече сертификати, след като завършат курса, но сега този сръбски университет направи една крачка напред …

Мегатренд е частен университет, намиращ се в Белград, Сърбия, основан през 1989 г. Той има много противоречия в историята си, но сега изглежда, че хората от университета в Мегатренд са забелязали възхода на електронната музика и Djing-а.

Все още няма много информация за  4-годишното академично изучаване на Djing, но университетът обяви някои международни популярни имена, които ще бъдат гост лектори.

Тяхната промоция казва: „Бъди първият DJ с диплома в света“, както е показано по-горе.

Все още е загадка как изглеждат класовете и какви ще бъдат темите, които ще се изучават. Ще научат ли бъдещите студенти как да бъдат техно или хаус диджеи, ще научат ли изкуството на преговори за участия или как да влязат в добра агенция, или най-важното, как да работят с публиката?

Всичко изглежда странно за сега, като това дали ще имате работа като резидент на някой клуб, чакайки да получите тази университетска диплома?

Източник: https://ravetogether.bg/